Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος για τον βιασμό της 12χρονης -«Ψάρευε» πελάτες με fake προφίλ

Στον ανακριτή οδηγoύνται, σήμερα, ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό.

Εις βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Κολωνός: Ο 53χρονος είχε δεχθεί 213 κλήσεις από «πελάτες» -Εξέδιδε την ανήλικη για 50 ευρώ

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, προκαλούν ανατριχίλα.

Ο 53χρονος βίαζε την ανήλικη, καταγράφοντας τις πράξεις του, τις οποίες και αναρτούσε στο διαδίκτυο, από όπου και εντόπιζε εν δυνάμει πελάτες, εκδίδοντας την ανήλικη.

Ο δράστης φέρεται να είχε δεχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, 213 κλήσεις από εν δυνάμει πελάτες. Άγνωστο παραμένει πόσοι βίασαν την 12χρονη έναντι του ποσού των 50 έως 70 ευρώ.

Οι αρχές εντόπισαν ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, προκειμένου να «ψαρεύει» πελάτες, τα οποία είχαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο της ανήλικης. Μάλιστα, είδαν συνομιλίες του 53χρονου με «πελάτες» που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

Ο 53χρονος φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών.

Κολωνός: «Συνάντησα 10 άντρες, με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους», είπε η 12χρονη

Σύμφωνα με το Mega, η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε ότι ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο και την βίαζε συστηματικά μέσα στην επιχείρησή του.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

«Δεν ξέρω τίποτα για χρήματα. Εγώ δεν πήρα ποτέ τίποτα», πρόσθεσε η 12χρονη στην κατάθεσή της

About the Author

Σχετικά άρθρα